Hockeyprofilen 2018


Informationsträffar om Idrottsprofilen på Mimers Hus i Kungälv

Hej!

Vi vill ta chansen att bjuda in dig som är född -02 till information om vårt samarbete med Mimers Hus hockeyprofil .Vi kommer också informera om hur ansökningsprocessen till Mimers Hus hockeyprofil ser ut samt om Kungälv Hockey juniorverksamhet och framtidstankar genom spel i J18, J20 och på seniornivå. Vi vill berätta för dig varför du är en av de spelare vi vill satsa på inför framtiden och vilka möjligheter Mimers Hus och Kungälv Hockey kan erbjuda dig. Därför är du välkommen att ta med dig dina föräldrar för att träffa Kungälv Hockeys junioransvarige Daniel Fyrqvist och Mimers Hus kontaktperson för hockeyprofilen Johanna Bengtsson.

Informationsmöte

Vi träffas i Mimers hus (innanför huvudentrén vid biblioteket) torsdagen den 16 november kl 18:00 för information. Både föräldrar och spelare är välkomna. Ca kl 19.00 går vi till Oasens ishall för fika och för att se mötet mellan KIKs J18-lag och Bäcken. Vi bjuder på fika och svarar på frågor i första pausen. Efter detta finns vi tillgängliga för ytterligare frågor. Meddela om ni tänker komma eller inte (via mail till Daniel, se uppgifter nedan) senast 10/11. I mailet vill jag ha för- och efternamn samt klubbtillhörighet.

Öppet hus

Missa inte Öppet hus den 18:e november på Mimers Hus gymnasium där respektive program får en möjlighet att presentera sig samt information om idrottsprofilen.
Plats: Mimers Hus
Tid: 10.00 - 14.00


Ansökan till hockeyprofilen görs via blankett (som ni hittar längst ner på denna sida) så fort som möjligt och senast 1/12. En ansökan till Mimers Hus hockeyprofil påverkar inte dina NIU-val och du har därför inget att förlora på att ansöka redan nu.


Vid eventuella frågor, kontakta:

Daniel Fyrqvist - Kungälv Hockey, junioransvarig. daniel.fyrqvist@kungalvhockey.se / 0738-492966

Johanna Bengtsson - Mimers hus, skolans kontaktperson för hockeyprofilen. johanna.bengtsson@kungalv.se / 0703-671085

Ulf Stevander, Samordnare för Idrottsprofilen på Mimers Hus, ulf.stevander@kungalv.se

Ansökningsblankett till idrottsprofilen Mimers:

http://www.kungalv.se/siteassets/dokument/skola-barnomsorg/dokument/gymnasieskola/mimers-hus-gymnasiumidrottsprofil2018.pdf


Kolla gärna in filmen som visar hur det är att gå på Mimers Hus Idrottsprofil!

Md webp.net gifmaker
Md sponsorhuset logga
Md kcgk logo rgb 300dpi
Md deelioo banner
Md idrottens bingo logo
Md namnl s
Västkustens Bästa Rock!
Md 100
Tusenklubben
Md images logos 2011 ccm logos individual logos 2011 ccm logo white on red
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub