Hockeygymnasium

Informationsträffar om hockeygymnasiet i Kungälv

Hej!

Vi vill ta chansen att bjuda in dig som är född -00 till information om vår satsning på hockeygymnasiet och elit-juniorhockey. Kungälv Hockey vill vara en förening som skapar möjligheter att utveckla lokala talanger till elitspelare genom ett högklassigt hockeygymnasie och genom spel i J18 Elit, J20 och seniornivå. Vi vill berätta för dig varför du är en av de spelare vi vill satsa på inför framtiden och vilka möjligheter vi kan erbjuda dig. Därför är du välkommen att ta med dig dina föräldrar för att träffa Kungälv Hockeys hockeygymnasieansvarige Jonny Petersson och Mimers hus gymnasieskolas idrottssamordnare Ulf Stevander.

Informationsmöte

Vi träffas i Mimers hus (innanför huvudentrén vid biblioteket) torsdagen den 26:e November kl 18.00 för information. Både föräldrar och spelare är välkomna. Ca kl 18.30 går vi till Oasens ishall för fika och för att se mötet mellan KIKs J18-lag och Borås. Vi bjuder på fika och svarar på frågor i första pausen. Efter detta finns vi tillgängliga för ytterligare frågor. Meddela om ni tänker komma eller inte (via mail till Jonny, se uppgifter nedan) senast 20/11. I mailet vill jag ha för- och efternamn samt klubbtillhörighet.

Öppet hus

Missa inte Öppet hus lördagen den 14e november på Mimers Hus gymnasium där respektive program får en möjlighet att presentera sig.
Plats:Mimers Hus
Tid: 10.00 - 14.00

Se också information på hemsidan kungalvhockey.se (under Skolor och läger/Hockeygymnasium på Mimers hus) och kontakta nedanstående för ytterligare frågor. Ansökan görs via blankett som ni hittar på hemsidan så fort som möjligt och senast 1/12. En ansökan till vårt hockeygymnasie påverkar inte dina NIU-val och du har därför inget att förlora på att ansöka redan nu.


Med vänlig hälsning

Jonny Petersson, Ulf Stevander

Kungälv Hockey Mimers hus, idrottssamordnare

0730-285242 0737-152504

Petersson.jonny@gmail.com ulf.stevander@kungalv.se

Ansökningsblankett till idrottsprofilen Mimers:

http://www.kungalv.se/siteassets/dokument/skola-barnomsorg/dokument/gymnasieskola/idrottsprofil/mimers-hus-gymnasiumidrottsprofilniu2016.pdf

Md webp.net gifmaker
Md sponsorhuset logga
Md deelioo banner
Md idrottens bingo logo
Md namnl s
Västkustens Bästa Rock!
Md 100
Tusenklubben
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub