Hockeyprofilen 2019


Informationsträffar om Idrottsprofilen på Mimers Hus i Kungälv

Hej!

Vi vill ta chansen att bjuda in dig som är född -03 till information om vårt samarbete med Mimers Hus hockeyprofil .Vi kommer också informera om hur ansökningsprocessen till Mimers Hus hockeyprofil ser ut samt om Kungälv Hockey juniorverksamhet och framtidstankar genom spel i J18, J20 och på seniornivå. Vi vill berätta för dig varför du är en av de spelare vi vill satsa på inför framtiden och vilka möjligheter Mimers Hus och Kungälv Hockey kan erbjuda dig. Därför är du välkommen att ta med dig dina föräldrar för att träffa Kungälv Hockeys junioransvarige Daniel Fyrqvist och Mimers Hus kontaktperson för hockeyprofilen Ulf Stevander.

Informationsmöte

Vi träffas i Mimers hus hörsal 2 (våning två) torsdagen den 15 november kl 17:30 för information om Mimers Hus och Kungälv Hockey. Både föräldrar och spelare är välkomna. Meddela om ni tänker komma eller inte (via mail till Daniel, se uppgifter nedan) senast 6/11. I mailet vill jag ha för- och efternamn samt klubbtillhörighet. Efter mötet får de som vill hänga med bort till Oasen för att se Kungälvs J18 mot Hanhals.

Öppet hus

Missa inte Öppet hus den 17:e november på Mimers Hus gymnasium där respektive program får en möjlighet att presentera sig samt information om idrottsprofilen.
Plats: Mimers Hus
Tid: 10.00 - 14.00


Ansökan till hockeyprofilen görs via blankett (som ni hittar längst ner på denna sida) så fort som möjligt och senast 1/12. En ansökan till Mimers Hus hockeyprofil påverkar inte dina NIU-val och du har därför inget att förlora på att ansöka redan nu.


Vid eventuella frågor, kontakta:

Daniel Fyrqvist - Kungälv Hockey, junioransvarig. daniel.fyrqvist@kungalvhockey.se / 0738-492966

Ulf Stevander, Samordnare för Idrottsprofilen och kontaktperson för hockeyprofilen på Mimers Hus, ulf.stevander@kungalv.se


Ansökningsblankett till idrottsprofilen Mimers:

https://www.kungalv.se/siteassets/dokument/skola-barnomsorg/dokument/gymnasieskola/anmalan-idrottsprofilen-2019-20.docx


Kolla gärna in filmen som visar hur det är att gå på Mimers Hus Idrottsprofil!

Md webp.net gifmaker
Md sponsorhuset logga
Md kcgk logo rgb 300dpi
Md deelioo banner
Md idrottens bingo logo
Md namnl s
Västkustens Bästa Rock!
Md 100
Tusenklubben
Md images logos 2011 ccm logos individual logos 2011 ccm logo white on red
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub