Nästa match 17 jan

Publicerad 2018-01-15 06:18
Ishockey 26107   kopia

KIK har inlett Alltvåan med en övertidsvinst och två förluster. Trots mycket skador så har Kungälv ändå stått upp bra och varit nära att ta poäng även i förlustmatcherna. På onsdag kommer ett Värnamo till Oasen och med sig i bagaget har dom två segrar och en förlust och ligger på en fin andra plats just nu.

Att Alltvåan är en extremt jämn och tuff serie kan man inte bara avläsa i poängfördelningen utan även på målskillnaden där endast två lag (Kalmar, Mörrum) gjort tio mål framåt. Och om man ser till totalt gjorda mål i matcherna så brukar man säga att ett snitt på 5,5 mål per match är en bra parameter att utgå ifrån. Just nu ligger det snittet på 4,8 gjorda mål/per match vilket är något under snittet och det visar också på hur jämnt det hittills har varit.

Se upp med hos motståndarna?

Gästerna har seriens bästa målvakt just nu om man ser till räddningsprocenten, Mattias Magnusson har fina 100 % man har även Albin Hakelid med bland toppen på en 4:e plats med sina 92,45 %. Dock skall det sägas att det endast spelats tre matcher men det visar ändå på att Värnamo har inlett serien med ett bra och tajt försvarsspel.

Troligt scenario?

Fram till dags datum har det varit målsnåla omgångar. Tror dock att vi kommer få se ett totalt målsnitt över 4,8 i denna match och det baserar jag på att det är en mitt i veckan match. Lite tröttare spelare för de som jobbar/pluggar svårt att hålla skärpan i alla matcher fullt ut. Tror att KIK kommer försöka ta kommandot medan gästerna kommer starta lite mer avvaktande till en början. Som alltid så kommer Box play och Power play bli extremt betydelsefulla för hur denna match kommer gestalta sig. Håller gästerna som knapp favorit men skrällvarning utfärdas såklart!


Tre senaste matcherna:

14 jan Kalmar - KIK 3 - 1

10 jan KIK - Borås 3 - 2 ö-tid

7 jan Olofström - KIK 3 - 1

Tre senaste matcherna:

14 jan Värnamo - Mjölby 3 - 0

10 jan Värnamo - Kalmar 2 - 3

7 jan Borås - Värnamo 1 - 3


Matchvärd:

Ansvarig för sidan: Daniel Eliasson
Md namnlo s design
Kungälv Hockeys Guldsponsorer 23-24
Md kiksilver
Kungälv Hockeys Silversponsorer 23-24
Md bronskik
Kungälv Hockeys Bronssponsorer 23-24
Md yohrs test  2
Yohrs (Klickbar)
Md 095fd5c4 62e5 43ae b82a 4dba5e346a05
Md idrottensbingo se 2
Md hemmaplansmodellen liggande
Md 100
Tusenklubben (Klickbar)
Md gr sroten banner
Stötta Kungälv Hockey genom Gräsroten. (Klickbar)
Md img 2628
Information och anmälan till Påsklovscampen. Klicka på bilden.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub