Theng kompletterar sportrådet!

Publicerad 2021-04-27 13:23
Då Patrik Johansson sedan tidigare är klar för KIKs J20 släpper han sin roll i sportrådet och ersätts med Andreas Theng.


Andreas är idag tränare för Team 09 och skall dela ungdomsansvaret från hockeyskolan till och med B-pojk i sportrådet med Jocke Eriksson. Andreas presenterar sig:

"Andreas Theng heter jag och är 43 år gammal. Uppvuxen i Tuve på Hisingen. Bor sedan 2008 i Ullstorp i Kungälv tillsammans med min fru Jennie och vår son Gustav 11 år.

Jag är utbildad gymnasielärare inom Idrott och hälsa och arbetar på en gymnasieskola i Göteborg.

Hockey började jag spela i Hisingen när jag var 7 år. Spelade där tills jag var 23 år gammal och tappade motivationen. Tre år utan närhet till hockey räckte och jag började sedan spela i seriesystemets lägsta division, div 4, med Ik Raid. Där spelar jag fortfarande och hoppas fortsätta så länge det går.

Jag började engagera mig Kungälv Hockey när min son var med i HS. När dom sedan bildade lag blev jag en av Team-09s tränare/ledare.

Jag brinner för att få dela med mig av min passion för hockey till barn och ungdomar. Att få dom att känna gemenskapen i ett lag och en klubb. Jag tycker att det är väldigt viktigt att varje spelare får känna sig lika betydelsefull oavsett vart man ligger i utveckling. Jag jobbar för att så många som möjligt ska få ett bestående intresse för hockey!!"

Andreas tillför bl a spelarerfarenhet, driv och nya idéer till sportrådet och kombinerar det med erfarenhet från sina år som ungdomsledare för Team 09 och från sitt pedagogiska yrke.

KIK är glada att få ta del av Andreas kunskap och erfarenheter i sportrådet och arbetsgruppen för ungdomslagen!

Patrik var också ansvarig i sportrådet för A-pojkar och den rollen delas tillsvidare av sportrådet och arbetsgruppen för J- och A-lag med Richard Andersson som tillförordnad ansvarig.

Richard Andersson
Md namnlo s design
Kungälv Hockeys Guldsponsorer 23-24
Md kiksilver
Kungälv Hockeys Silversponsorer 23-24
Md bronskik
Kungälv Hockeys Bronssponsorer 23-24
Md yohrs test  2
Yohrs (Klickbar)
Md 095fd5c4 62e5 43ae b82a 4dba5e346a05
Md idrottensbingo se 2
Md hemmaplansmodellen liggande
Md 100
Tusenklubben (Klickbar)
Md gr sroten banner
Stötta Kungälv Hockey genom Gräsroten. (Klickbar)
Md img 2628
Information och anmälan till Påsklovscampen. Klicka på bilden.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub