Valberedningens förslag till styrelse verksamhetsåret 2021/2022

Publicerad 2021-05-14 21:19
I texten nedan finns information om Valberedningens förslag till ledamöter till styrelsen för verksamhetsåret 2021/2022 som väljs på årsmötet den 20 maj. Se separat kallelse till det extra årsmötet som gått ut till föreningens medlemmar.

Notera att arbetet med att ta fram förslag på ytterligare kandidater fortsätter fram till årsmötet och att det även under årsmötet går att ge förslag till ledamöter. I år har det varit väldigt få förslag som kommit in och vi skulle helst se att styrelsen förstärks ytterligare. Gärna någon med intresse för IT samt någon med intresse gällande utbildning för våra ledare. Dock är engagemang och intresse för föreningen den viktigaste egenskapen.

Vi söker även förslag till Valberedning för nästa säsong.

Valberedningens föreslår följande ledamöter till styrelsen verksamhetsåret 2021/2022

Omval


Ordförande

Joakim Svensson


2022

Är aktiv I styrelsen sen förra årsmötet 2020 och som ordförande sen det extra årsmötet i november 2020.

Joakin är även aktiv som huvudtränare i Hockeyskolan.

Till vardags driver han flera företag inom byggbranschen, fastighetsbranschen samt matvarubranschen. Har ett brett nätverk i Kungälv bland företag och kommun.

Joakim vill att styrelsens fokus ska vara på ekonomi, utbildning och framtid, inte sportslig verksamhet. Föreningen skall drivas av medlemmar och styrelsen ska ge medlemmarna möjligheter. Han vill gärna involvera mer människor i olika arbetsgrupper kring flera viktiga områden.

Ledamot

Elisabeth Thorbard

2023

Ledamot I styrelsen sen extra årsmötet i november 2020.

Har både en son och en dotter som har varit / är aktiva spelare i föreningen. Är engagerad och aktiv i många frågor kring tjejhockey där hon också har ett stort kontaktnät.

Ledamot

Derek Hagen

2022

Ledamot I styrelsen sen extra årsmötet i november 2020 och har i styrelsen arbetat aktivt med att sätta sig in i föreningens ekonomi.

Har suttit i styrelsen för en samfällighetsförening, både som ledamot och kassör och är numera revisor för nämnda förening. Är ingenjör till yrket, så ekonomi och redovisning har han lärt sig i rollen som kassör. Det är viktigt med struktur där alla kan se och förstå hur föreningen fungerar så att fler kan engagera sig i arbetet tillsammans. Har två söner, varav den äldste spelar i team 08.

Suppleant

Emil Bihorac

2022

Suppleant I styrelsen sen extra årsmötet i november 2020

Ledare i J-20 kommande säsong och innan dess i A-ungdom. Varit aktiv som spelare i både elit- och breddverksamhet i föreningar som t ex Frölunda, Tingsryd, Hanhals och Göteborgs IK. Med sin erfarenhet från andra föreningar om vad som fungerat bra och inte bra, har Emil varit med och bidragit i KIK vad han tycker är viktigt att lägga fokus på och han ser KIK som en förening med enormt stor potential.

Revisor

Stefan Holst

NN


2022

Stefan Holst har varit KIKs revisor i många år och har god insyn i föreningens ekonomi.

Förslag 2 presenteras på årsmötet.

Kvarstår sen tidigare som ordinarie ledamöter och är ej uppe för val

Hasse Sjöström – t o m 2022

Mia Wennberg – t o m 2022

Håkan Erlandsson – t o m 2022

Valberedningen

Valberedningen har bestått av Marianne Lanzén och Gabriella Banehag. Valberedningens mål är att ta fram förslag på kandidater som vi tror kompletterar varandra och kommer jobba bra tillsammans.

Md namnlo s design
Kungälv Hockeys Guldsponsorer 23-24
Md kiksilver
Kungälv Hockeys Silversponsorer 23-24
Md bronskik
Kungälv Hockeys Bronssponsorer 23-24
Md yohrs test  2
Yohrs (Klickbar)
Md 095fd5c4 62e5 43ae b82a 4dba5e346a05
Md idrottensbingo se 2
Md hemmaplansmodellen liggande
Md 100
Tusenklubben (Klickbar)
Md gr sroten banner
Stötta Kungälv Hockey genom Gräsroten. (Klickbar)
Md img 2628
Information och anmälan till Påsklovscampen. Klicka på bilden.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub