Kungälvs IK - Borås HC 0 - 4 (0-0, 0-2, 0-2)

0-1 (08.18) Elias Nilsson (Christoffer Holst, Oscar Ribbenäs)

0-3 (04:48) Roman Andrejev (Marek Wypasek)

0-4 (11:45) Linus Karlsson (Simon Kämpe, Olle Eklid)

Intervju med Conny Magnusson

Hur vill du summera dagens match?

-En spelmässigt väldigt bra division två match. Första perioden spel och chansmässigt jämn från bägge lagen. I den andra perioden tyckte jag att vi sjönk lite i spelkvalité och detta kunde Borås utnyttja. I tredje perioden så kontrollerade gästerna det mesta och vi lyckades inte mobilisera tillräckligt med kraft eller spets för att kunna vända på matchen.

Matchavgörande moment?

-I slutet av andra när Borås får ett straffslag som de även gör mål på. 0-2 i det läget är tungt och hade vi kunnat reda ut perioden och bara haft ett mål att försöka hämta upp så hade vi haft större möjligheter och energi för att kunna vända tillställningen.

Trots alla skador och spelare borta så står ni upp bra i mitt tycke. Hur ser du på det?

-Jag håller med, killarna jobbade bra rakt igenom hela matchen och även kul att se att våra juniorer klarade av att hantera de fysiskt större och starkare BHC spelare.

Vad hade krävts för att kunna vinna idag?

-Först och främst att vi kunnat ta ledningen mot dem. Speciellt i den situationen vi befinner oss nu med många spelare borta. Även ikväll försvann en spelare i Sebastian Marcusson som tvingades utgå efter 1:a perioden med ljumskproblem.