02:590-1 (EQ)KUN Steussloff, Filip (2) Ackeström, Simon, Berntsson, Albin
10:071-1 (PP1)GRÄ Dahlin, Calle (1) Iskornev, Dmitry, Liljedahl, Alexander

23:432-1 (EQ)GRÄIskornev, Dmitry (3) Liljedahl, Alexander
37:202-2 (EQ)KUNMarcusson, Sebastian (4)Gustavsson, Carl, Lindqvist, Christoffer
38:013-2 (EQ)GRÄHögosta, Lucas (1) Nyberg, Joel, Svensson, Gustav
38:254-2 (EQ)GRÄ Iskornev, Dmitry (4) Henriksson, Tobias, Eriksson, Julius
39:525-2 (SH1)GRÄ Liljedahl, Alexander (8) Henriksson, Tobias

3:e perioden

55:146-2 (EQ)GRÄBolgakov, Colin (1) Björklund, Charlie, Brattström, Tim

Hannes Eriksson, huvudtränare KIK

Hur vill du summera matchen?

-Vi inleder matchen starkt. Vi i trojkan märkte redan från start att killarna ville tävla idag. I första perioden så är vi starkare och borde nog ha gjort något mål till. 1-1 slutar första perioden.

I andra period så kopplar Grästorp greppet om matchen. Första 7 min spenderas mycket i egen zon. Deras ledningsmål känns rimligt. Sen steppar vi upp och äter oss in i matchen. Vi börjar tävla igen. Vår kvittering till 2-2 17.30 känns rättvist. Efter kvitteringen tappar vi dock huvudet och släpper tre kassar inom loppet av 2 minuter.

I tredje period så har vi en uppförsbacke som tyvärr är alldeles för brant. På bortaplan mot ett förmodat topplag så orkar vi tyvärr inte mentalt. Grästorp spelar av matchen på ett skickligt sätt.

Är du nöjd över er prestation?

-Yes, idag är vi hungriga och allt som oftast väldigt duktiga med puck. Mycket är bra. Tyvärr så slänger vi bort allt på mindre en 3 minuter.

Spelare som visade framfötterna ikväll?

-Jag tycker Victor Eiman och Filip Steussloff är två spelare som verkligen visade framfötterna ikväll. Även Simon Ackerström är sevärd.

Positiva saker som ni kan ta med er från denna matchen?

-Yes, vårt presspel dom två första perioderna är riktigt bra. Samt spelet med puck.

Ansvarig för sidan: Daniel Eliasson