1-1 (07:12) Calle Landgren (Patrik Johansson, Jonathan Svensson) spel 5-4

1-2 (11:54) Marcus Eriksson (Calle Landgren, Jonathan Svensson)

2-2 (05:04) Johan Dånge (Kevin Carlsson, Kim Carlsson) spel 5-3

3-2 (05:40) Fredrik Engdahl (Dennis Landgren, Niclas Larsson) spel 5-4

3-3 (15:17) Simon Ackeström (André Grönros) spel 5-4

4-4 (14:31) Robin Thorstensson

5-4 (18:12) Robin Thorstensson (Kevin Carlsson, Johan Dånge)

Intervju med Conny Magnusson

Målmässigt var det jämnt idag, hur var själva matchen?

-Hemmalaget inledde matchen lite bättre än oss och tog sedermera välförtjänt ledningen. Men efter starten så arbetade vi oss sakteliga in i matchen och kunde gå till periodpaus med en 2-1 ledning. I mittperioden sjönk vi återigen i kvalité trots det kunde vi bibehålla ledning inför slutperioden. I sista perioden så hade vi full kontroll på matchen och normalt sett skulle vi kunna hålla undan och ta tre poäng, men två jättemisstag av oss gjorde att Ulricehamn kunde kvittera och sedan även ta ledningen som de lyckades hålla matchen ut.

Vad avgjorde matchen idag?

-Vårt emellanåt lite naiva spel bidrog till individuella misstag som ledde fram till de insläppta målen. Känns onödigt att förlora en sådan här match när vi ändå hade ledningen och kontrollerade spelet i tredje perioden.

Positivt ni ändå tar med er från dagens match?

-Att vi spelmässigt gjorde en bra bortamatch mot ett topplag i serien. Inte lätt att komma hit och ta poäng och det finns ju en anledning till att Ulricehamn leder serien just nu. Det är ett bra lag samtidigt gjorde vi fyra mål då skall man normalt sett inte förlora matcher. Det finns fortfarande bra saker som vi skall bygga vidare på samtidigt måste vi lära oss att inte bjuda våra motståndare på så klara målchanser som vi emellanåt gör.