0-1 (05.51) Pontus Rutgersson (Markus Grönlind, Mathias Mörk) spel 5-3

1-1 (16:28) Victor Eiman (Albin Berntsson)

1-2 (05.20) Markus Grönlind (Pontus Rutgersson, Charlie Holmberg)

2-2 (06.50) Christoffer Lindqvist (Mikael Ekendahl, Linus Jonasson)

3-3 (10:03) Charlie Holmberg (Sebastian Roos, Markus Grönlind)

Ö-tid

3-4 (02:53) Erik Carlsson

Intervju med assisterande tränare, Robert Caris

Tyvärr förlust idag, hur vill du sammanfatta matchen?

-Tyckte vi var lite bättre i den första perioden men tack vare några utvisningar så kunde gästerna ta ledningen i spel 5-3. Tyckte vi kom tillbaka bra och borde kanske ha haft ledningen efter den första perioden. I den andra perioden så tyckte jag att vi gick ner i kvalité och skärpa något och det kunde Töreboda utnyttja och kunde gå till periodpaus med ledning inför den tredje. I slutperioden så tyckte jag att vi började ganska dåligt men kunde efter fint förarbete av Linus ändå kvittera fram till två lika. Sedan sista 10 minuterna av perioden så skapade vi en del chanser och borde kanske avgjort matchen där. Men matchen slutade lika efter full tid och övertid väntade.

Övertidsspelet brukar allt som oftast vara ett lotteri hur var det idag?

-Vi skapade chanser att kunna avgöra matchen vi hade bl.a. ett friläge men istället var det gästerna som var det mest effektiva och kunde avgöra. Lite tråkigt att vi inte kunde få med oss bonuspoängen men så här är det ibland.