1-0 (09:18) Linus Sääf (Joshua Karlsson, Gustav Jonsson)

2-0 (10:20) Martin Karlsson (Aleksei Sibirtsev, Roman Andrejev)

3-0 (13:46) Aleksei Sibirtsev (Roman Andrejev, Casper Estola)

4-0 (15:54) Casper Estola (Simon Kämpe, Victor Johansson)

5-0 (08:17) Casper Estola (Linus Karlsson, Gustav Jonsson)

5-1 (09:18) Jesper Hagren spel 5-4

Intervju med Tyrone Lasu

Första serieförlusten, dina intryck av matchen?

-En välspelad och bra första period från bägge lagen. Sedan efter tio minuter i mittperioden så började vi slarva med lite individuella misstag och passivt agerande och då straffade hemmalaget oss stenhårt. Fyra baklängesmål åkte vi på under en fem minuters period och där förlorade vi matchen. Borås var extremt effektiva under denna perioden och avsluten var kliniska, fanns inget för Oliver i mål att göra. I tredje så spelade vi upp oss och ett mål för bägge lagen speglade matchbilden ganska bra.

Borås brukar vara svårslagna hemma, vad hade krävts idag från er sida för att kunna rubba dem?

-Framförallt att vi varit mer noggranna med att få ut pucken bättre ur egen zon samt att vi hade haft med 3:e man hem bättre. De fick komma i en hel del 3-2 och 4-2 emot oss idag och då är det tufft att försvara och freda sitt mål.

Någon övrig detalj från matchen, positiv/negativ?

-Tyvärr två negativa skador. Först ut Max Johansson som fick en handskada som han fick åka upp till lasarettet och kolla upp. Vill det sig illa så kan det vara ett benbrott. Christoffer Lindqvist fick problem med sin axel och där hoppas vi att det inte är så allvarligt.