A-lag

Ny A-lagstränare klar!

Publicerad 2016-03-26 16:59
Conny magnusson jb e1450607802501

Det blir en nygammal profil som kommer att ta över KIK A-lag under de kommande tre säsongerna. Conny Magnusson, som den gångna säsongen tränade Sörhaga/Alingsås blir den som kommer att ta över efter Tony Cuzic. Säsongen 2001-2007 var Conny tidigare i Kungälv, 5 år som huvudtränare och 1 år som sportansvarig då Tommy Salo var tränare.

Hasse Sjöström, Ordförande i Sportkommitén. " - Vi är väldigt glada att vi kunde få Conny till oss igen. Med honom så får vi en väldigt duktig och erfaren tränare som känner till vår historik och kultur i föreningen. Vi tycker att Tony gjort ett mycket bra arbete hos oss men att det är dags för killarna att få en ny röst i båset och i omklädningsrummet"

Conny Magnusson

Conny, först får jag hälsa dig välkommen tillbaka till föreningen!

-Tack så mycket.

Antar att du hade flera erbjudanden men vad fick dig att välja Kungälv nu?

-Ja det fanns erbjudanden men Kungälv var hela tiden mitt första val. Jag trivdes bra när jag var där sist och det är en väldigt familjär förening med en bra träningskultur så det var inte mycket att tveka på.

Hur skulle du vilja beskriva din ledarstil?

-Jag är lugn och försöker jobba tålmodigt. Det är viktigt när man arbetar med unga killar att de tillåts göra fel ibland för de kommer de att göra emellanåt. Jag har ju varit ganska länge i varje förening om man bortser från Alingsås nu senast så jag arbetar gärna långsiktigt och med stort tålamod.

Du har ju mött KIK vid åtskilliga tillfällen som motståndartränare. Vad tror du att du kan tillföra till laget, var kommer fokus ligga på?

-KIK har ju alltid haft bra fart och gjort en hel del mål. Kanske låter tråkigt men huvudfokus kommer att ligga på defensiven i första hand. Att få in lite mer stabilitet att få laget att kunna stänga ner matcher även dagar då laget inte presterar på topp.

Kommer du att vara involverad något i lagbygget?

-Ja det kommer jag att vara. Det blev ju klart i veckan att jag tar över KIK och nu är det ju påskhelg men efter det så börjar arbetet. Vi skall väl försöka stärka upp laget men ett par spelare om det är möjligt. KIK har ju ett ungt lag med många egna produkter så det finns en väldigt bra grundstomme att arbeta med.

Hur ser det ut med assisterande tränare, något klart?

-Nej inget klart ännu. Känner väl inte att det brådskar allt för mycket det viktiga är att vi får in rätt person. Sedan om det blir en eller två assisterande det har vi inte bestämt ännu.

Då får jag önska dig ett stort lycka till Conny!

-Tack så mycket.



Ansvarig för sidan: Daniel Eliasson
Md namnlo s design
Kungälv Hockeys Guldsponsorer 23-24
Md kiksilver
Kungälv Hockeys Silversponsorer 23-24
Md bronskik
Kungälv Hockeys Bronssponsorer 23-24
Md yohrs test  2
Yohrs (Klickbar)
Md 095fd5c4 62e5 43ae b82a 4dba5e346a05
Md idrottensbingo se 2
Md hemmaplansmodellen liggande
Md 100
Tusenklubben (Klickbar)
Md gr sroten banner
Stötta Kungälv Hockey genom Gräsroten. (Klickbar)
Md img 2628
Information och anmälan till Påsklovscampen. Klicka på bilden.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub