1-0 (18:06) Jesper Hagren (Sebastian Marcusson, André Grönros)

2-0 (19:59) Jesper Hagren (Victor Eiman, Marcus Eriksson) spel 4-5

3-1 (05:09) Daniel Rehnström (Oscar Ekbäck, Jesper Pettersson)

3-2 (08:01) Patric Juel (Emil Lagerkvist, Adam Svensson)

3-3 (16:31) Philip Dimtrén (Adam Svensson, David Bremer)

ö-tid

3-4 (02:41) Philip Dimtrén (David Bremer, Victor Andersson)

Intervju med assisterande tränare, Robert Caris

Hur vill du sammanfatta matchen?

-Första perioden så vinner vi målmässigt med 2-0 men jag tyckte att gästerna var mycket bättre än oss första 20 min. Vi hade tur som fick med oss en ledning till mittperioden. I den andra sedan så tyckte jag att vi spelade upp oss och var det bättre laget och vi gjorde även ett tidigt mål fram till 3-0 och då kändes det väldigt stabilt. En hel del utvisningar ryckte sönder spelet under större delen av perioden, vi tappade väl lite sista 5 minuterna då Mjölby tog över lite taktpinnen över händelserna. I sista perioden så började vi lite avvaktande och när sedan Mjölby fick utdelning och kunde reducera fram till 1-3 så svängde momentumet över till deras favör. Vi blev för passiva efter målet och det gjorde att gästerna fick vind i ryggen och i takt med det så kom baklängesmålen. Kändes som de fick lite för enkla mål vi borde kunnat tajta till det lite bättre i sista kan jag tycka.

Rättvist med lika resultat efter spelade 60 min?

-Ja om man ser till hela matchen så var det nog ganska rättvist med oavgjort.

Nyckelsekvens som kunde förändrat slutresultatet?

-Vi borde kanske fått ytterligare utdelning i mittperioden med tanke på våra chanser där. Hade vi gjort 4-0 så hade vi förmodligen punkterat matchen där.

Istället förlust på övertid.

-Ja igen tyvärr, vi tappade ju även hemma mot Värnamo på övertid för några omgångar sedan. Men vi skall ändå vara nöjda med vår insats tycker jag. Vi tog återigen poäng i en tuff serie och det är bra lag vi möter i varje omgång, man blir snabbt straffad för sina misstag.

Ny bekantskap fick speltid idag, Erik Tönder.

-Ja det var hans första match. Han gjorde det bra, hela hans formation med Öberg och Wallin stod upp bra och gjorde verkligen inte bort sig.

Spelare du vill lyfta fram idag?

Rutgersson bra i mål. Emil Spetz, Jesper Hagren och 3:e kedjan med Björndahl, Ekendahl, Caris stod alla för en bra insats idag.

Ny match på söndag, Mörrum borta.

-Ja det blir till att ladda om sedan skall vi göra ett försök att få med oss poäng hem från den matchen.