1-0 (06:08) Sebastian Marcusson (Johan Garpsäter) PP1

2-0 (16:51) David Björndahl (Christopher Persson Smith, Joel Wiklund)

3-0 (17:04) Linus Jonasson (Marcus Leijonhuvud, Joel Wiklund)

3-1 (00:25) Victor Fagerberg (Tim Obling, Oskar Thor)

4-2 (04:50) Mikael Ekendahl (Emil Spetz)

4-3 (11:38) Niclas Sandström (Karl Fjällglim)

Conny Magnusson

Grattis till segern!

-Tack så mycket.

Hur vill du summera dagens match?

-En första period där jag tycker vi fick maximal utdelning. Min magkänsla var att det var lite missvisande till hur spelet såg ut, men samtidigt så har vi haft matcher där pucken inte gått vår väg så vi kanske fick lite retroaktiv utdelning. I den andra så står vi på hälarna inledningsvis och gästerna kunde göra två snabba mål emot oss och då var vi tvungna att ta en time-out. Efter det lilla breaket så tyckte jag att vi spelade upp oss och kunde tajta till spelet lite och bjöd inte på så mycket chanser. Vi producerade ett fint mål till 4-2 sedan släppte vi onödigt till ett reduceringsmål efter ett konstigt byte från vår sida. I slutperioden så lyckades inte Mölndal skapa något av egen kraft utan det var ett par felpass i vår egna zon som blev till några halvchanser för dem. Vi kunde på ett bra sätt spela av sista perioden och ta tre viktiga poäng.

Motståndarna Mölndal?

-Ett lurigt lag som ligger och väntar på chanser och när de väl får dem så hugger de direkt. De spelar som jag upplever det en hel del på chans och försöker ta tillvara på motståndarnas misstag.

Vad är du extra nöjd med idag förutom 3 poäng?

-Vår försvarsinsats i den tredje perioden. Jag stod och njöt emellanåt av hur killarna jobbade för varandra och stängde ner ytor för Mölndal. Vi höll dem på behagligt avstånd och det kan ha varit vår bästa försvarsmässiga period för säsongen.

Spelare att lyfta fram?

-Tyckte att David Björndahl gjorde en riktigt bra match. Han jobbade och slet och är riktigt jobbig att möta som motståndare när han är på det humöret. Albin Berntsson, Christopher Persson Smith och Mikael Ekendahl är tre andra som ofta gör ett hårt arbete i det tysta men som är viktiga för laget. Kul för Mikael att få göra sitt första mål idag också.

Ansvarig för sidan: Daniel Eliasson