0-1 (06:31) Sjöström Alexander (Marcusson Sebastian)

0-2 (14.34) Andersson Emil (Ackeström Simon) spel 5-4

0-3 (08.09) Svensson Jonathan (Andersson Emil, Sjöström Alexander) spel 5-4

0-4 (10.00) Torstensson Filip (Carlsson Anders, Djuse Andreas)

1-4 (13.19) Meijer, Sebastian (Drott Linus. Nilsson Jonas) spel 5-4

2-4 (09.09) Meijer Sebastian (Lundgren Marcus, Andersson Patrik)

2-5 (16.22) Hagren Jesper (Marcusson Sebastian)

Intervju med (C)Tobias Karlsson

Hur vill du sammanfatta matchen?

-Vi spelade riktigt bra, startade matchen bra med högt tempo och hemmalaget mötte upp med samma fartfyllda hockey. Sedan var vi effektiva i PP idag, där två av våra mål kom till. Där fick vi en fördel som fällde avgörandet till slut. Men samtidigt var det en period i matchen där hemmalaget reducerade till 1-4 och som gav dem vind i seglen och där de pressade oss hårt. Axel i mål fick verkligen bekänna färg. Reduceringen kom väl egentligen till efter att vi började slarva lite och inte spelade klart situationerna.

Passar det er bra när ni möter lag med liknande spelstil som er?

-Ja det tycker jag. Vi har svårt mot hockeymördare dvs lag som är spelförstörare. Men Ulricehamn är ett bra lag som jag tror flera lag kommer få svårt emot på bortaplan. De har två producerande formationer som har spetskvalitéer. Så att vi kunde vinna idag känns som en bra skalp.

Någon nyckelsekvens i matchen?

-Att vi lyckades hålla en 4-1 ledning till pausvilan mellan andra och tredje perioden. Det tror jag var oerhört viktigt för utgången av matchen.

Fortsatte anstormningen i tredje perioden?

-Ja de kom ut hårt men vi spelade bra då och löste lägena som uppstod. Vi fryste pucken när det behövdes och lade ner pucken djupt i deras zon vilket fick dem att lägga kraft på att åka o hämta och börja om gång på gång. Sedan som det brukar bli vid hård press det uppstår kontringsläge och Hagren lyckades utnyttja just ett sådant och kunde göra 5-2 till oss som egentligen dödade matchen.

Dina tankar efter matchen?

-En bra laginsats där vi fick bekänna färg men lyckades reda ut det bra och ta en viktig seger.

Ansvarig för sidan: Daniel Eliasson