På onsdagen spelade Kungälv sin tredje träningsmatch för säsongen mot Kållered på bortais.

Matchen vanns av Kungälv med 2-1 efter oavgjort vid full tid och förlängning.

Johan Garpsäter avgjorde sedan i femte straffomgången.

Johan Garpsäter

Matchen med Kungälvsögon sett borde varit avgjord efter två perioder då Kungälv dominerade stort både spelmässigt och räknat till antal målchanser.

Ställningen var dock bara 1-1 efter att Andreas Djuse gett Kungälv ledningen i första perioden och Kållered kvitterat i andra perioden.

I tredje perioden sedan var det Kållered som skapade de flesta och farligaste chanserna och det fortsatte sedan i förlängningen.

Glädjande för kvällen var att Kungälv rullade runt på 4 fulla femmor och att delar i PP spelet fungerade bra utan att det tränats speciellt mycket på det än.

Roligt också att Oliver Friman fick göra säsongsdebut med stabilt spel framför allt i tredje perioden när Kållered skapade många chanser och även kröna kvällen med avgörande räddningar i straffläggningen .

Slutresultat: 1-2

Periodsiffror: 0-1, 1-0, 0-0, 0-0, 0-1

Officiell skottstatistik: 28-34 (6-13, 5-13, 12-6, 5-1, 0-1)

Nästa match spelas mot Vänersborg hemma i Oasen onsdagen 21 september med start 19.00

Ansvarig för sidan: Daniel Eliasson