A-lag

Teo Edhage + KIK = SANT

Publicerad 2021-05-14 16:27
Vår #67 är klar för säsongen 21/22!

Teo är klar!!

Truppen börjar verkligen forma sig. Teo Edhage väljer Kungälv Hockey för att fortsätta sin utveckling som hockeyspelare. Vill man ha fart och fläkt när man ser ishockey, ja då skall man se Teo spela. Teo kom till Kungälv säsongen 19/20 då han gjorde sin första säsong som senior. Tyvärr har lite skador satt käppar i hjulet men nu starkare än på länge, så kommer vi få se Teos potential.

Underbart att se din signatur på pappret Teo, hur är känslan själv?

"Med tanke på den korta säsongen jag olyckligtvis hade förra året och den starka avslutningen vi hade innan avbrottet så är känslan bra och förväntansfull."

Vilka nycklar krävs för att Kungälv skall vara ett lag att räkna med till hösten?

"Det som jag ser är positivt gentemot förra året är att vi får en bredare, starkare samt större trupp. Vi ska fortsätta med våran fart, tävla hårdare i varje moment. Spela rakare i anfallszon, och stora nyckeln i försvaret är att vara starkast runt egen målbur."

Vem är Teo Edhage som spelare?

"Jag är väl en spelare som är puckskicklig och försöker spela irrationellt, finna bra egna lösningar i hög fart. Är inte heller rädd för att göra "grisjobbet". ”

För att lära känna dig lite bättre. Förutom hockeytalangen, är det något annan oanad talang som du besitter?

"Om man ska vara så snäll och säga att hockeyn är en talang, så kan jag nämna att de inte är nån i vårt omklädningsrum som slår mig i padel. Svårt att tro men jag är rätt bra på att sjunga också."


Hasses kommentar:

"Teo är en spelare som flyger fram på sina skridskor. Han är också en spelare som tävlar hårt på varje puck. Och mer än gärna tar den obekväma vägen in på kassen. Något som ytterligare sticker ut med honom, är hans skott. Det är helt enkelt en väldigt frejdig spelare som publiken i oasen kommer få bevittna. Vi är supernöjda att få följa Teos utveckling nästa säsong."


Md namnlo s design
Kungälv Hockeys Guldsponsorer 23-24
Md kiksilver
Kungälv Hockeys Silversponsorer 23-24
Md bronskik
Kungälv Hockeys Bronssponsorer 23-24
Md yohrs test  2
Yohrs (Klickbar)
Md 095fd5c4 62e5 43ae b82a 4dba5e346a05
Md idrottensbingo se 2
Md hemmaplansmodellen liggande
Md 100
Tusenklubben (Klickbar)
Md gr sroten banner
Stötta Kungälv Hockey genom Gräsroten. (Klickbar)
Md img 2628
Information och anmälan till Påsklovscampen. Klicka på bilden.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub