Trollhättans HC - Kungälvs IK 2 - 1 (0-0, 1-1, 1-0)

0-1 (05:13) Jacob Martinsson (Calle Landgren, Jonathan Svensson)

1-1 (15:13) Kiryl Markevich (William Frölin)

3:e perioden

2-1 (18:25) Kiryl Markevich (Nathan Campbell)

Intervju med Conny Magnusson

Tyvärr förlust idag, hur var matchen?

-En ganska seg tillställning där hemmalaget var det minst dåliga laget idag. Trots att vi tog ledningen så spelade vi inte bra till en början vi tog många konstiga beslut och var lite passiva emellanåt. Hemmalagets segermål kom till på det sättet att vi blev lite avvaktande i egna zonen och de kunde kasta in en puck mot mål som Rutgersson ej såg. Tyckte ändå att killarna gjorde det bra sista perioden då skapade vi en del som vi normalt borde fått utdelning på. Men det är såhär ibland att studsarna går emot och man kommer inte upp i den nivå man önskat sig.

Vad beror det på att ni inte kom upp i en bra nivå?

-En faktor är givetvis att vi har väldigt många borta pga skador för tillfället. Sebbe skadade sig i ögat på träningen i veckan och var borta idag och han var bara ytterligare en på listan över spelare som vi saknar för tillfället. I längden blir det tufft även om vi har många juniorer med som gör det bra så blir det såklart slitsamt för dem att dubblera så mycket och vi får inte chans att spela samman laget på det sättet vi önskat.

Nyckelsekvens i matchen som avgjorde?

-Vi fick spela 5-3 i två minuter i mittperioden då skall det normalt sett bli mål, men vi lyckades inte skapa de riktigt heta läget och det blev lite matchavgörande och synonymt med vårt spel under hela matchen tyvärr.

Ni hade en ny spelare inlånad idag. Vad kan du berätta om Niclas Sandström?

-Niclas är en energiforward som jobbar hårt och han är tänkt att vara med oss i totalt 3 matcher för att täcka upp för alla skador vi har. Han är inlånad från Mölndal och har även spelat i Kållered och Bäcken tidigare.

Spelare som förtjänar lite extra beröm idag?

-Tyckte Rutgersson var duktig i kassen idag. Måste även lyfta fram Johannes Wallin som är en klok spelare som tar bra beslut på isen. Lite oturligt så skadade sig Johannes idag och var tvungen att åka upp till sjukhus för att kolla till sin hand som fick en smäll. Vi får hoppas att det inte är något allvarligt bara.

Ansvarig för sidan: Daniel Eliasson