J20

Förlust hemma mot Skövde i sista matchen

Publicerad 2018-03-20 00:21

Det blev dessvärre en knapp förlust i årets sista match för Kungälvs J20 i kvalserien till J20 Elit. 1-2 hemma och tre poäng till Skövde innebar att skaraborgarna gick förbi och knep platsen i J20 Elit med en poängs marginal. En minst sagt tråkig avslutning på säsongen för killarna och ledarna.

– Det är svårt att analysera matchen så här tätt inpå. Det känns lite som det varit försäsong fram till den här matchen och avgörandet. Det är bittert och man är besviken och det känns svårt att få fram några vettiga analyser. Vi var väl lite spända i första perioden och kom inte riktigt in på deras kasse. I andra inledde vi bättre men tappade lite i mitten när de tog ledningen. Men vi studsade tillbaka och fick en viktig kvittering och kom tillbaka i matchen. I tredje perioden var det mycket upp och ner. Vid 1-1 var vi ju klara och jag tycker vi hanterade pucken bra men hade väldigt svårt att komma in på kassen. De försvarade sig bra att höll oss på utsidan. Det var jämnt och kändes som det kunde gått hur som helst. Skotten var jämna och vi saknade inte chanser. Jag känner ändå en stolthet över killarnas insats, de krigade helhjärtat och ville verkligen ta den poängen som vi behövde. Men det gäller att få allt att stämma och tyvärr räckte det inte hela vägen idag. Vi är ett mål ifrån att gå upp i J20 Elit, det är ju så nära man kan komma. Alla krigade på och gjorde vad de kunde, men vi räckte tyvärr inte riktigt hela vägen, kommenterade en påtagligt besviken tränare Richard Andersson, och avslutade:

– Vi var så nära man kan komma att nå vårt stora mål för säsongen, men trots att vi inte nådde ända fram tycker jag killarna förtjänar en eloge för sin inställning och att de krigade helhjärtat matchen igenom. Skall vi lyfta fram några idag så är det Linus Jonasson som gjorde målet och Erik Andersson i målet som gjorde några viktiga räddningar.

Kungälv-Skövde 1-2 (0-0, 1-1, 0-1)

Skottstatistik: 24-25 (4-9, 12-9, 8-7)

Målskyttar:
1-1 Linus Jonasson assisterad av Eric Österman och Max Johansson

Md namnlo s design
Kungälv Hockeys Guldsponsorer 23-24
Md kiksilver
Kungälv Hockeys Silversponsorer 23-24
Md bronskik
Kungälv Hockeys Bronssponsorer 23-24
Md yohrs test  2
Yohrs (Klickbar)
Md 095fd5c4 62e5 43ae b82a 4dba5e346a05
Md idrottensbingo se 2
Md hemmaplansmodellen liggande
Md 100
Tusenklubben (Klickbar)
Md gr sroten banner
Stötta Kungälv Hockey genom Gräsroten. (Klickbar)
Md img 2628
Information och anmälan till Påsklovscampen. Klicka på bilden.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub