J18

Förlust borta mot Rögle

Publicerad 2016-09-28 22:11
J18news
Referat seriematch J18 mot Rögle

Onsdag 28 september spelade J18 säsongens fjärde match, denna gång borta mot Rögle i Ängelholm. Kungälv började matchen intensivt med högt pucktempo och kunde också ta ledningen efter drygt sju minuter i powerplay genom Rasmus Hultfelt, assisterad av Axel Olofsson. Rögle kom igen och kvitterade två minuter senare. Men i nästa powerplay, efter drygt en kvarts spel, gav Carl Gustavsson ånyo KIK ledningen, framspelad av Tim Jacobsson och Rasmus Johansson. Men säg den glädje som varar, två minuter senare kvitterade Rögle till 2-2.

I den andra var spelet jämnt och tätt. Periodens enda mål gjorde hemmalaget efter en kvarts spel. Även i den tredje var det jämnt spelmässigt, men periodens båda mål gjordes av hemmalaget som därmed fastställde slutresultatet till 5-2.

Trots förlusten var det en ganska nöjd tränare som sammanfattade matchen:

– Jag tycker att vi gör en bra match idag. Vi ska ha klart för oss att vi möter ett mycket spelskickligt lag som agerar i högt tempo. De är också duktiga på att ställa om från försvar till anfall och gör det riktigt snabbt. Bortsett från inledningen av andra, så gör vi en stabil insats, framför allt försvarsmässigt. Det är jobbigt att möta ett lag som skapar hårt tryck på vår kasse hela tiden, men jag tycker att vi klarar det bra genom hela matchen. Sedan är det också roligt att se att killarna inte viker ner sig utan fortsätter att jobba hårt matchen igenom. Rögle sa själva efteråt att de gjorde sin bästa match för säsongen, att vi är med så bra mot dem på bortaplan är ett fint kvitto på vår insats, kommenterade Linus Börjeson.

Md namnlo s design
Kungälv Hockeys Guldsponsorer 23-24
Md kiksilver
Kungälv Hockeys Silversponsorer 23-24
Md bronskik
Kungälv Hockeys Bronssponsorer 23-24
Md yohrs test  2
Yohrs (Klickbar)
Md 095fd5c4 62e5 43ae b82a 4dba5e346a05
Md idrottensbingo se 2
Md hemmaplansmodellen liggande
Md 100
Tusenklubben (Klickbar)
Md gr sroten banner
Stötta Kungälv Hockey genom Gräsroten. (Klickbar)
Md img 2628
Information och anmälan till Påsklovscampen. Klicka på bilden.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub