Team 07

Bemanning i sekretariatet under matchen Kungälv IK-Kållered 11/3 klockan 13.00

Publicerad 2018-03-09 20:40

Hej gänget!

Dags för hemmamatch igen.

Det är ju jag som har sträckt upp handen för att sköta kallelserna till sekretariatet. Det är i dagsläget två arbetsuppgifter som man kan behöva bli upplärd på innan man känner sig bekväm. Efter sommaren är det tre. Det är posterna: klockan, mikrofonen och TSM (rapporteringen till Göteborgs ishockeyförbund). De andra posterna som är utvisningsbåset, protokoll och musiken går att lösa med lite instruktioner innan.

Vi behöver ha lite folk som kan respektive post och hör gärna av er om det är något ni särskilt är laddade för. Om ni inte sträcker upp handen så kommer jag fråga er i hallen.

I dagsläget tänker jag att följande kan klockan: Pappa Berlin, pappa Silverfyr, pappa Grinder. På upplärning är mamma Grundström och pappa Poirer.

I dagsläget tänker jag att följande kan mikrofonen: Mamma Grundström, pappa Wennberg och mamma Wennberg. På upplärning pappa Gabrielsson.

Till helgen kallas följande till följande poster:

Klocka - Pappa Silverfyr

Protokoll - Pappa Berlin

Speaker - Pappa Gabrielsson (sen är du helt upplärd:)

Musik - Pappa Wennberg

Utvisningsbås 1 - Viggo Zetterström

Utvisningsbås 2 - Julia Ullsten

Allt kan ju hända. Någon kan bli sjuk eller man är upptagen på annat. Det går tyvärr inte att skriva några kommentarer på den här nyheten men på vår Facebook sida kan man alltid skriva och be om stöttning om man inte kan vara med. Observera att ni själva ansvarar för att se till att någon är på plats. Man kan alltså inte endast skriva att man inte kan vara med utan måste också följa upp att någon annan tar ditt pass. Brukar ju alltid lösa sig men det är viktigt att man tar det ansvaret så vi inte sitter på matchdagen och saknar folk.

Kom i lagom tid för din post, ha roligt och kom ihåg att sekretariatet är hjärtat i matchen. Utan oss blir det ingen match =)

Hälsningar,
Mia Wennberg

Mia Wennberg
Md webp.net gifmaker
Md sponsorhuset logga
Md kcgk logo rgb 300dpi
Md deelioo banner
Md idrottens bingo logo
Md namnl s
Västkustens Bästa Rock!
Md 100
Tusenklubben
Md images logos 2011 ccm logos individual logos 2011 ccm logo white on red
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub