Summercamp 2019 v 31 04-09

Information om campen

Publicerad 2019-06-14 13:07

Hej alla glada!

Vi har nu drygt sex veckor till nedsläpp för Kungälv Hockey Summercamp 2019 och därför tänkte jag att det skulle passa bra med lite mer information.

Veckan kommer att starta redan på söndagen 28/7 med möjlighet till incheckning av utrustning i omklädningsrum och kort presentation av och information från oss ledare. Syftet är en lugn start på måndag morgon då det ändå är en tidig start och en chans att fixa sådant som behöver fixas i lugn och ro. Vid detta tillfälle finns också möjlighet till skridskoslipning för grupp 1 som startar tidigt på måndagen på is. För grupp 2 och 3 slipas direkt på måndag morgon. För att undvika kö vid slipen är det dock tacksamt och rekommenderat att komma med slipade skridskor om möjligt. Mer information om slipning får ni på plats vid informationen av veckans materialare Mikael Bryngelsson.

Föräldrainformation söndag 28/7 kl 15.00

Incheck 14.30-15.30

Huvudansvarig för isen kommer att vara rutinerade Niklas Glader från Glader powerskating. Han kommer att hålla i alla ispass med alla grupper. Tema under veckan kommer att vara fokus på skridskoteknik i början av dagarna och veckan, medan det senare under dagarna och veckan kommer att kopplas på andra tekniska och taktiska grunder samt spel.

Grupperna för veckan kommer pga hur anmälningarna fallit fördelas så att födda 04-06 kommer att vara grupp 3, 07-08 kommer att bilda grupp 2 och 09 kommer att bilda grupp 1. Schema finns nu på hemsidan och kommer också att sitta i ishallens entré under lägret.

https://kungalvsik.myclub.se/summercamp2019v3104-09

Gruppledare för grupp 1 är legendaren Per-Johan "Pebben" Axelsson med 797 NHL-matcher på CVt och numera en del av ledarstaben i Kungälvs 09or. Till sin hjälp har "Pebben" Oskar Lunneblad som spelar i Kungälvs juniorlag. Grupp 2 drivs av Alingsås Ola Rosén som tränat flera lag i föreningen bl a den duktiga 02-gruppen som hade många spelare i distriktslaget i Västergötland. Ola får hjälp av Oscar Meyer och Kevin Caspersson som spelar i Kungälvs juniorer. För grupp 3 basar Hisingens (och vår) egen Mattias Persson. Mattias har själv spelarerfarenhet på hög nivå och har nu kompletterat den med flera års tränarerfarenhet där han tränat Hisingens duktiga 03or och 02or samt KIKs a-pojkar. Mattias assisteras av Erik Tönder som spelar i Kungälvs A-lag. Övriga ledare under veckan kommer att vara Matthew Lapierre som är på is med ansvar för målvakterna och sommarhockeyrektorn Alexander Johannesson, vars funktion är att få veckan att flyta så väl som möjligt för alla inblandade. Det är till honom i första hand ni vänder er om det är något ni undrar under veckan. Hans uppgifter finns nu under Kontakt på lägrets hemsida.

Vår målsättning för veckan är främst att barnen skall ha en riktigt rolig vecka, få en bra start på säsongen, utvecklas som spelare och träffa kompisar. Det är dock ett gediget schema vilket kräver bra vila och sömn mellan dagarna och att man fyller på ordentligt med mat under dagarna. Jag rekommenderar alla att skicka med barnen mellanmål som dom kan stoppa i sig under dagarna. Undvik dock sötsaker och energidrycker som bara skapa korta energitoppar utan jag rekommenderar istället grova mackor, frukt och drickyoghurt i kylbag så att barnen orkar hålla fokus hela dagen.

Förutom mellanmål skall alla ha med sig innebandyklubba, utehockeyklubba (för skottramp, teknik och landhockey), en teknikkula/greenbisquit/golfboll/stoppad innebandyboll eller liknande, skridskoskydd, kläder och skor för inne och utebruk samt hygienartiklar, förutom den vanliga hockeyutrustningen förstås.

Jag hoppas att denna information skall vara till hjälp i förberedelserna för veckan men har jag missat något går det bra att höra av sig. Då jag går på semester denna veckan så föredrar jag att få frågor via mail.

Vi ser fram emot en rolig och lärorik vecka! Till dess: ha en härlig sommar!

MVH

Richard Andersson

Lägeransvarig

Md webp.net gifmaker
Md elfens fastigheter logo
Din lokala hyresvärd!
Md colored tejpservice
Din sporttejps leverantör!
Md ytterbygg payoff farg ny rgb
Hyr ut anpassade lokaler
Md frend
Md tempo
Md sponsorhuset logga
Md kcgk logo rgb 300dpi
Md hemmaplansmodellen liggande
Md idrottens bingo logo
Md 100
Tusenklubben
Md images logos 2011 ccm logos individual logos 2011 ccm logo white on red
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub