A-lag

Hannes Ratkovic-Berndtsson + KIK: Sant

Publicerad 2021-08-01 18:13

Underbart att se din signatur på pappret "RB". Hur är känslan nu när allt är klart?

Känslan är riktigt bra, som flera andra gubbar i laget nämnt tidigare så kändes det som vi hade något väldigt spännande på gång förra året, så jag ser fram emot att dra igång säsongen och bygga vidare på den känslan. Några nya ansikten tillkommer och flera duktiga hemvändare som kommer bli ett bra tillskott till laget.


Förra säsongen så stod du stundtals på huvudet, vilka var nycklarna till din fina prestation?

Framförallt fick jag väldigt bra hjälp av hela laget i princip alla matcher, vi spelade ett kompakt försvarsspel och behöll lugnet i matcherna även om vi blev pressade och den känslan är viktig att ha för ett fungerande spel. Vi blev ju lite underdogs förra året och jag gillar att gå in i en match med känslan att man kan överraska motståndarna och inte ha den pressen på sig som man har om man är favorit inför matchen, det tror jag hela laget kände inför majoriteten av matcherna.


Om man går över lite till förväntningar på laget osv. Vad kan våra supportrar vänta sig av laget denna säsong?

Supportrarna kan förvänta sig ett extremt taggat lag som kommer göra allt för att vinna varje match. En fartfylld och rolig hockey med en bra bredd och spets i truppen!


Hur spenderar du din sommar på bästa sätt?

Min sommar har jag spenderat hemma i Kungälv med kompisarna och åkt en del båt.


Hasses kommentar:

Det är väldigt skönt att allt blev klart med Hannes. Förra säsongen så visade han verkligen vilken potential han har. Vi var dock inte förvånade över hans prestation utan Hannes har visat genom åren i vårt juniorlag att han är en väldigt duktig målvakt. Vi tror också att det finns ännu mer att hämta av Hannes, trots att han redan förra säsongen vann matcher åt oss. Att han dessutom har gått hela vägen från hockeyskola till vårt a-lag, det glädjer mitt hjärta lite extra. Det är ett gott tecken på att vi som förening gör bra saker och har lyckats skapa en miljö där spelare verkligen utvecklas. Grymt kul att du fortsätter Hannes.

Md namnlo s design
Kungälv Hockeys Guldsponsorer 23-24
Md kiksilver
Kungälv Hockeys Silversponsorer 23-24
Md bronskik
Kungälv Hockeys Bronssponsorer 23-24
Md yohrs test  2
Yohrs (Klickbar)
Md 095fd5c4 62e5 43ae b82a 4dba5e346a05
Md idrottensbingo se 2
Md hemmaplansmodellen liggande
Md 100
Tusenklubben (Klickbar)
Md gr sroten banner
Stötta Kungälv Hockey genom Gräsroten. (Klickbar)
Md img 2628
Information och anmälan till Påsklovscampen. Klicka på bilden.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub