J18

Knapp förlust borta mot Olofström

Publicerad 2018-02-11 20:06

Kungälvs unga J18-lag åkte på en snöplig förlust borta mot Olofström på söndagseftermiddagen. Med bara 45 sekunder kvar av matchen satte hemmalaget 2-1 och avgjorde matchen.

– Ja det var riktigt surt, särskilt som killarna krigade riktigt bra matchen igenom och så åker vi dit på grund av två, som jag ser det, billiga utvisningar i slutminuterna. Men sett till hela matchen så gjorde vi en bra insats och höll oss till vår matchplan. Vi åkte mycket skridskor och lät pucken göra jobbet och var tighta hemåt. De tog ledningen, men vi jobbade på och kvitterade i boxplay. Det var en jämn och tight match, de sköt förvisso några fler skott än oss men det var mest från utsidan och inga direkt farliga lägen. Killarna gjorde det jättebra och jag tycker verkligen att vi var förtjänta av en poäng. Då hade vi dessutom haft avgörandet om en kvalplats till J18 Elit i egna händer i sista omgången, nu får vi förlita oss på andra resultat för att gå vidare. Lite surt, och man lider verkligen med killarna som krigade hårt i två boxplay på slutet, kommenterade tränare Daniel Fyrqvist, som också ville lyfta fram några enskilda killar:

– Alla spelade jättebra idag och det var en riktig laginsats. Särskilt tyckte jag att alla våra unga spelare gjorde det riktigt bra. Hannes Ratkovic-Berndtsson var stabil i målet och räddade oss några gånger. Sedan tyckte jag att Emil Gref, William Jacobsson och Åke Stakkestad gjorde fina insatser idag. Åke gjorde också ett viktigt mål i boxplay.

Olofström-Kungälv 2-1 (1-1, 0-0, 1-0)

Skottstatistik: 30-17 (7-6, 9-6, 14-5)

Målskyttar:
1-1 Åke Stakkestad assisterad av William Jacobsson

Md namnlo s design
Kungälv Hockeys Guldsponsorer 23-24
Md kiksilver
Kungälv Hockeys Silversponsorer 23-24
Md bronskik
Kungälv Hockeys Bronssponsorer 23-24
Md yohrs test  2
Yohrs (Klickbar)
Md 095fd5c4 62e5 43ae b82a 4dba5e346a05
Md idrottensbingo se 2
Md hemmaplansmodellen liggande
Md 100
Tusenklubben (Klickbar)
Md gr sroten banner
Stötta Kungälv Hockey genom Gräsroten. (Klickbar)
Md img 2628
Information och anmälan till Påsklovscampen. Klicka på bilden.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub