Äntligen! J18 elit vinner över Karlskrona

Publicerad 2022-11-27 18:40
Aa2b9c72 4899 4440 96b2 8647064482e8
Anton Lycke längst till vänster på bilden tillsammans med ledarteamet för J18 elit
Vi fick tag på huvudtränaren Anton Lycke direkt efter att slutsignalen löd!

Stort grattis Anton till segern som skrevs till 1-4 borta mot Karlskrona! Vi måste nog säga ”ÄNTLIGEN EN VINST”! Anton, vad skulle du säga var det som fällde avgörande idag?

- Stort tack! Äntligen kom betalningen efter allt hårt jobb som spelarna har lagt ner de senaste veckorna! Så denna segern satt extra bra!

Det var en tajt match hela vägen in till tredje perioden där båda lagen spelade väldigt strukturerat i försvarszon och inte släppte till några farliga målchanser i varken första eller andra perioden! Efter lite korrigeringar i spelet inför tredje började vi hitta nya sätt att hitta hål på Karlskrona! Så sammanfattningsvis en tajt match där vi lyckades dra längst stråt.

Någon eller några spelare som du vill lyfta fram lite extra?

- Jag tycker att det är en kollektiv stark insats idag men vår målvakt Eric spelar stabilt över hela matchen! Även Lion Aho och Lias Hedin spelar fantastiskt hockey idag!

Hur skulle du beskriva perioden som varit där ni vinner första matchen för säsongen och sen har det tyvärr varit förluster fram tills idag?

- De har varit en tuff period såklart. Jag tillsammans med Andreas Andersson har velat spela en kontrollerad hockey, just för att vi tror mer på utvecklingen över det långaloppet kontra att spela chans/överlevnads hockey som många utav övriga klubbar har gjort!

Med det sagt så tar de tid att vänja sig vid en ny serie och allt vad de innebär! Men vi tror på detta i långa loppet och idag fick vi bevisat att det faktist fungerar!

Hur har ni jobbat spelarna under perioden?

- Vi har jobbat mycket mentalt framförallt, det tar på psyket på allt från spelare till ledare att förlora så många matcher i rad, men då måste man fortfarande hålla hoppet uppe och fortsätta med det man gör bra och såklart utveckla det man är mindre bra på!

Så mycket inviduella möten och lag aktiviteter har varit en nyckel för oss!

Vi blickar framåt. Hur tar ni vara på dagens vinst in till kommande vecka och även i ett längre perspektiv?

- Vi måste såklart börja med ett klassiskt "mack-stopp" tillsammans med finsång i omklädningsrummet påvägen hem ifrån Karlskrona! Därefter är de tillbaka till den dagligaverksamheten och fortsätta med allt vi gör bra och fortsätta bygga på framtiden! Det tar ett tag att anpassa sig till denna serien när man kommer underifrån, men jag tycker att vi bevisar idag att vi hör hemma här! Så nu skall vi fortsätta bygga vidare på de vi gör bra och utveckla de vi gör mindre bra! Så kommer vi komma ut starka efter jul!

Vill även passa på att tacka alla i laget och alla runt om laget! Vi gör ett fantastiskt jobb i dagsläget!

Vi tackar dig Anton för att du tog dig tid! Vi säger stort grattis till hela laget och önskar er Lycka till!

Md namnlo s design
Kungälv Hockeys Guldsponsorer 23-24
Md kiksilver
Kungälv Hockeys Silversponsorer 23-24
Md bronskik
Kungälv Hockeys Bronssponsorer 23-24
Md yohrs test  2
Yohrs (Klickbar)
Md 095fd5c4 62e5 43ae b82a 4dba5e346a05
Md idrottensbingo se 2
Md hemmaplansmodellen liggande
Md 100
Tusenklubben (Klickbar)
Md gr sroten banner
Stötta Kungälv Hockey genom Gräsroten. (Klickbar)
Md img 2628
Information och anmälan till Påsklovscampen. Klicka på bilden.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub