Erbjudande från våra partners


Tack för tipset av försäljningen av en villa, tipsprovisionen betalas nu ut för att förstärka er föreningskassa. Genom vårt samarbetsavtal mellan Kungälv Hockey och Bjurfors får er förening en tipsprovision på alla bostadsförsäljningar som föreningens medlemmar eller era närstående tipsar Bjurfors mäklare om, där Bjurfors får förmedla bostaden i fråga. För ett tag sen fick vi tips om försäljning av en villa. Säljaren valde oss på Bjurfors för sin försäljning och nu betalar vi ut tipsprovisionen till er föreningskassa.

För varje tips som leder till Bjurforsförsäljning av en villa får ni 4.000 kr. Pengarna delas lika mellan ålders gruppen och föreningen. För varje tips som leder till Bjurforsförsäljning av en bostadsrätt får ni 2.000 kr. Pengarna delas lika mellan åldersgruppen och föreningen.

När du känner till en bostad som ska säljas kontaktar du din lokala Bjurforsmäklare på

tel. 0303-20 86 60 alt kungalv@bjurfors.se Uppge att du ringer från Kungälv Hockey. Det är även viktigt att du berättar för de eller den som ska sälja bostaden att du tipsar Bjurfors om försäljningen, så att de är förberedda på att mäklaren tar kontakt med dem.

Välkommen att kontakta oss på Bjurfors för en förutsättningslös diskussion om allt som rör ert boende. Värdering utför vi kostnadsfritt!

Med vänliga hälsningar Bjurfors Kungälv
Förmåner för Kungälv Hockeys medlemmar:

Du får 15% rabatt på hockeyprodukter. 10% rabatt på övriga sortimentet, gäller ord. priser. På alla inköp som du gör på Team Sportia får föreningen 3% bonus. Andra fördelaktiga erbjudanden kan du få om du blir medlem i Team Sportias "Sportklubben" för mer info om vad detta innebär kontakta Team Sportia i Kungälv.


Så här funkar Sponsorhuset

Via Sponsorhuset kan du handla från över 600 välkända nätbutiker och tjäna pengar själv samtidigt som du stödjer Kungälvs IK.
Du och föreningen tjänar alltså pengar på ett nätköp du ändå tänkt att göra!

1. Klicka på loggan med Kungälv Hockey/Sponsorhuset och registrera dig.

2. Välj mellan 524 välkända nätbutiker.

3. Varje köp ger pengar tillbaka till dig och Kungälvs IK.

4. Det blir inte dyrare att gå via Sponsorhuset.


Nu kan du genom att att teckna Elavtal med Kungälv Energi stödja oss i Kungälv Hockey. Genom att uppge att du vill stödja Kungälv Hockey så får vår förening 100 kr i samband med att du blir kund hos Kungälvs Energi.
Md webp.net gifmaker
Md elfens fastigheter logo
Din lokala hyresvärd!
Md colored tejpservice
Din sporttejps leverantör!
Md ytterbygg payoff farg ny rgb
Hyr ut anpassade lokaler
Md frend
Md tempo
Md sponsorhuset logga
Md kcgk logo rgb 300dpi
Md hemmaplansmodellen liggande
Md idrottens bingo logo
Md 100
Tusenklubben
Md images logos 2011 ccm logos individual logos 2011 ccm logo white on red
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub