Intervju med Annie, Julia och Wilma

Publicerad 2022-09-09 13:59
Img 1222
Vi har fått möjligheten att intervju tre av våra duktiga tjejer i Kungälv Hockey! Trevlig läsning!

Hejsan Annie, Wilma & Julia! Kul att ni alla tre kan ställa upp på en intervju med Kungälv Hockey!

Berätta gärna för våra läsare vilka ni är?

- Jag heter Wilma jag spelar i Kungälv och jag går på Strandskolan.

- Annie Eenfeldt heter jag, är 14 år. Jag har spelat i Kungälvs team 08 sedan jag började med hockey. Går på Ytterbyskolan och fokuserar nu på hockeyn, men spelade fotboll i Ytterby IS ända fram till i år.

- Julia Ullsten, just nu spelar jag i Kungälv hockey A-ungdom och Hovås damlag. Jag går på Thorildskolan och har ingen annan idrott än hockeyn, men jag gillar att gymma.

En ny säsong är igång & hur har ni förberett er under sommaren för att säsongen ska bli så bra som möjlig?

Annie: - Under sommaren har jag kört fys och konditionsträning med både Kungälv och Distriktslaget. Jag har även kört lite på gym och själv hemma både på skottrampen och teknik träning. Nu i augusti var jag på Frölunda Summer Camp i Frölundaborg. Det var någon vecka i juli då jag var på sommarstället som jag inte tränade så mycket men annars har jag hållt igång hela sommaren.

Wilma: - Jag har gått på camper under sommaren.

Julia: - Jag har haft mycket fys under sommaren med hockeyn, men jag har även sprungit och gymat själv för att bli ännu starkare och snabbare.


Annie

Ni samtliga har blir uttagna att representera Göteborg i TV-pucken. Berätta lite hur det kändes att få beskedet.

Julia: - Jag tycker det känns jättekul att få vara med i Göteborgs distrikt, både för att få utmaning men även för att kunna synas! Laget är grymt och alla tjejerna är taggade så jag tror detta året kommer bli riktigt bra!

Annie: - Det var jättekul och väldigt skönt besked att få. Jag var ju med förra året också så jag tänkte att det skulle bli lite mindre nervöst men så var det verkligen inte.

Wilma: - Det kändes jätteroligt att få beskedet!


Julia

Berätta gärna hur planen ser ut fram till TV-pucken?

Wilma: - Innan Kvalet har vi haft några träningar och en träningsmatch där vi vann med 5-4 på Västergötland.

Julia: - Just nu har vi två träningar kvar med distriktet innan vi åker till Stenungsund. Med Kungälv så kör vi på som vanligt och jag får även lite extra träningar och matcher i Hovås!

Annie: - Jag kommer träna med Kungälv, Distriktslaget och även med Hovås HC damlag. Jag tränar mest med Kungälv, men försöker även träna någon eller några gånger i veckan med Hovås. Jag prioriterar självklart de distriktslags träningar vi har.


Om ni får spå in i framtiden. Hur kommer det gå för både er & laget i TV-pucken? Vad är era målsättningar?

Annie: - Laget har självklart som målsättning att vinna eller komma tvåa i gruppen så att vi går vidare och får spela slutspel men alla lag är väldigt bra i år så det kommer att bli tufft men vi ska göra vårt bästa. Min målsättning är att kämpa och prestera mitt bästa så att vi i laget kan prestera bra tillsammans.

Julia: - Oj, det är ju alltid svårt att säga men jag tror det kommer gå bra alla tjejerna är taggade och vill ha revansch efter aprilcupen så om vi spelar vårt spel och visar vad vi verkligen kan så tror jag det kan gå riktigt bra detta året!

Wilma: - Jag tror att det kommer gå bra i kvalet om vi spelar som vi har gjort under träningar och jobbar som ett lag


Wilma

Till sist. Vad skulle ni ge för tips till Kungälv Hockeys tjejer & killar som har målet att en dag kanske nå till TV-pucken.

Wilma: - Oj, svår fråga. Men ha roligt och kämpa på både träningar och matcher.

Annie: - Kämpa och ha kul på vägen men även att våga misslyckas för misslyckas man inte så kommer man inte att lyckas.

Julia: - Ge alltid 100%. Även om du har en dålig dag så kan du alltid göra ditt bästa! Det är nog det tips jag skulle ge. För att om du alltid gör ditt bästa och vill lära dig så kommer du alltid utvecklas, och det är när du utvecklas som du både blir en bättre människa men även en bättre spelare.

Vi från Kungälv Hockey är stolta över er och önskar er all lycka till under TV-pucken, klubblager och er säsong! Tack för att ni ställde upp på intervju med oss!

Md namnlo s design
Kungälv Hockeys Guldsponsorer 23-24
Md kiksilver
Kungälv Hockeys Silversponsorer 23-24
Md bronskik
Kungälv Hockeys Bronssponsorer 23-24
Md yohrs test  2
Yohrs (Klickbar)
Md 095fd5c4 62e5 43ae b82a 4dba5e346a05
Md idrottensbingo se 2
Md hemmaplansmodellen liggande
Md 100
Tusenklubben (Klickbar)
Md gr sroten banner
Stötta Kungälv Hockey genom Gräsroten. (Klickbar)
Md img 2628
Information och anmälan till Påsklovscampen. Klicka på bilden.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub