Lias in i KIK Hall Of Fame

Publicerad 2017-03-30 12:17
Hall of fame logo

Lias Andersson har under denna säsongen kommit upp i kriterierna som berättigar honom att hamna i det fina sällskapet tillhörandes KIK Hall Of Fame. Kriterier för att komma in i KIK Hall Of Fame: Minst 50 st SHL matcher, alternativt 40 NHL matcher eller 40 KHL matcher. Lias gör nu bl.a. pappa Niklas och farbror Mikael Andersson sällskap i den exklusiva klubben.

Lias på Elite Prospect "länk"

Motivering:

Förutom att på pappret uppnått kriterierna som behövs för att få kalla sig en KIK Hall Of Fame spelare, så har Lias visat att det går att ta sig till den högsta nivån att spela ishockey på i Sverige, genom hårt arbete både på och utanför isen. Lias är även ett stort föredöme för alla unga killar och tjejer verksamma i vår förening genom sin schyssta och ödmjuka framtoning.

Framtid:

Just nu är Lias aktuell med att spela finalspel i SHL slutspelet med sitt HV71. Till sommaren väntar NHL draften där Lias tippas gå redan i den första rundan. Vi i Kungälv Hockey är väldigt stolta över alla våra killar och tjejer, men idag är det speciellt dig Lias vi vill uppmärksamma. Stort lycka till i framtiden och välkommen in i KIK Hall Of Fame!

Ansvarig för sidan: Daniel Eliasson
Md namnlo s design
Kungälv Hockeys Guldsponsorer 23-24
Md kiksilver
Kungälv Hockeys Silversponsorer 23-24
Md bronskik
Kungälv Hockeys Bronssponsorer 23-24
Md yohrs test  2
Yohrs (Klickbar)
Md 095fd5c4 62e5 43ae b82a 4dba5e346a05
Md idrottensbingo se 2
Md hemmaplansmodellen liggande
Md 100
Tusenklubben (Klickbar)
Md gr sroten banner
Stötta Kungälv Hockey genom Gräsroten. (Klickbar)
Md img 2628
Information och anmälan till Påsklovscampen. Klicka på bilden.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub