Lias vald av Rangers i draften

Publicerad 2017-06-24 10:44
Sdltc04ea98 nh

Frölundaspelaren Lias Andersson kan komma att göra Henrik Lundqvist sällskap på Manhattan framöver, detta efter att han blivit vald av New York Rangers i NHL-draftens förstarunda natten mot lördag. Vi i Kungälv Hockey vill gratulera och önska dig Lias ett stort lycka till framöver!


Från GP:

Hur stort är det här?

– Det här och SM-guldet är det största jag någonsin varit med om... det går inte att beskriva med ord du vet. Folk utanför förstår inte riktigt hur stort det här är. Man bara går och njuter här och kramar om familj och vänner.

Inför draften fanns det flera svenska talanger som sågs som troliga att gå i den första rundan, Lias Andersson var en av dem. Även han själv var relativt säker på att en klubb skulle plocka upp honom innan kvällen var över.

– Jag hade lite på känn att det skulle bli så här, men man kan ju aldrig vara riktigt säker heller.

Har siktet inställt på Frölunda

New York Rangers största stjärna just nu, och sedan en tid tillbaka, är Henrik Lundqvist. Målvakten som en gång i tiden tog två SM-guld tillsammans med en annan Frölundaikon, nämligen Niklas Andersson. Nu går sonen Lias i sin faders fotspår och kan bli lagkamrat med "Kungen av New York".

– Att "Henke" är där är ju jäkligt roligt, han känner ju pappa och jag känner honom lite med. Så det ska bli kul att förhoppningsvis få träffa honom!

När NHL-debut kommer får framtiden visa, Lias Andersson har just nu siktet inställt på att spela med Frölunda i SHL den kommande säsongen.

– Det vet jag inte än, det får vi se framöver. Men som det ser ut nu kommer jag spela i Frölunda, men allt kan ju hända så vi får se!

Ansvarig för sidan: Daniel Eliasson
Md namnlo s design
Kungälv Hockeys Guldsponsorer 23-24
Md kiksilver
Kungälv Hockeys Silversponsorer 23-24
Md bronskik
Kungälv Hockeys Bronssponsorer 23-24
Md yohrs test  2
Yohrs (Klickbar)
Md 095fd5c4 62e5 43ae b82a 4dba5e346a05
Md idrottensbingo se 2
Md hemmaplansmodellen liggande
Md 100
Tusenklubben (Klickbar)
Md gr sroten banner
Stötta Kungälv Hockey genom Gräsroten. (Klickbar)
Md img 2628
Information och anmälan till Påsklovscampen. Klicka på bilden.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub