Nästa match 11 feb

Publicerad 2018-02-06 12:25
Ishockey 26107   kopia

KIK har inlett Alltvåan spelet med att ta fyra poäng på de nio första omgångarna. Man har spel och målmässigt varit med bra i matcherna men saknat skärpa i avslutningarna. Senast mot Borås blev det ett fall framåt vad det gäller målfabrikationen då man gjorde tre mål. Nu på söndag så kommer ett av topplagen på besök Kalmar HC. Ett lag som satsar hårt på att ta sig uppåt i seriesystemet och som till dags datum infriat favoritskapet.

KIK's chans?

Man har två spelare som är glödheta för tillfället i forwarden Johan Garpsäter och hårdskjutande backen Jonathan Svensson. Johan som just nu är 1 poäng/match spelare och har inför denna matchen gjort 6 mål och 3 assist på nio matcher. Med det ligger han på tredje plats i poängligan. Jonathan (7:a i poängligan) har 6 mål och 2 assist på sina nio spelade matcher. Kan dessa båda herrar fortsätta producera samtidigt som laget genomför en bra försvarsinsats så finns det möjlighet att ta denna matchen till overtime.

Se upp med hos Kalmar?

Kikar vi i poängligan så ligger forwarden Viktor Crus-Rydberg på en andra plats med sina 4 mål och 6 assist. Som många topplag så är man effektiva när man väl får målchanser och har en skottprocent på 10,58 % bara Mörrum är mer effektiva. KIK ligger 7:a med sina 7,04%. Framförallt är Kalmar en lagmaskin som har bra bredd och är svårspelade.

Veckans nörderi?

Antal vunna 1:a perioder: Kalmar 5, KIK 3

Antal vunna 2:a perioder: Kalmar 5, KIK 1

Antal vunna 3:e perioder: Kalmar 2, KIK 0

Antal oavgjorda 1:a perioder: Kalmar 2, KIK 4

Antal oavgjorda 2:a perioder: Kalmar 1, KIK 3

Antal oavgjorda 3:e perioder: Kalmar 4, KIK 3

Antal förlorade 1:a perioder: Kalmar 2, KIK 2

Antal förlorade 2:a perioder: Kalmar 2, KIK 5

Antal förlorade 3:e perioder: Kalmar 3, KIK 6

Saker vi kan utläsa är att starten blir extremt viktig för bägge lagen. Både Kalmar och KIK har haft svårt att vinna 3:e perioden, delvis kan Kalmars siffror härledas till att man ofta försvarat sin ledning sista 20 min. Men att starten på matchen blir viktig kan inte nog betonas speciellt gäller det för hemmalaget.Tre senaste matcherna:

7 feb Borås- KIK 4 - 3

4 feb KIK - Olofström 1 - 3

28 jan Mörrum - KIK 4 - 1

Tre senaste matcherna:

7 feb Kalmar - Värnamo 5 - 1

4 feb Mjölby - Kalmar 3 - 4 ef.straffar

28 jan Olofström - Kalmar 1 - 3


Matchvärd:
Ansvarig för sidan: Daniel Eliasson
Md webp.net gifmaker
Md sponsorhuset logga
Md kcgk logo rgb 300dpi
Md deelioo banner
Md idrottens bingo logo
Md namnl s
Västkustens Bästa Rock!
Md 100
Tusenklubben
Md images logos 2011 ccm logos individual logos 2011 ccm logo white on red
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub