Felix Berggren klar för KIK

Publicerad 2023-05-10 08:44
E1ab5d2a 7b70 4eb1 b12a 3b6504a7dccd
Felix Berggren som kommer från Gotland men senast spelade för Vänersborg HC är nu klar för oss.

Välkommen Felix till Kungälv Hockey! Berätta gärna för våra läsare vem du är?

- Felix Berggren heter jag. Jag är 23 år gammal (fyller 24 i Juni) och kommer nu senast ifrån Vänersborg HC. Jag är född och uppvuxen på Gotland och har min moderklubb Sudret HC. Jag har tidigare spelat i Sudret, Visby-Roma, Tingsryd, Olofström och Vänersborg nu senast då.

Du har signat på för oss vilket vi är väldigt glada för. Berätta gärna lite mer om dig som hockeyspelare.

- Jag spelar back och som hockeyspelare skulle jag säga att jag är ganska fysisk, och som gillar att spela hårt. Jag skulle beskriva mig som en tvåvägsspelare som jobbar hårt i alla delar av banan och som gillar att hitta lösningar med pucken. Ni kommer att få se en lagspelare som kommer till hallen varje dag och försöker sprida glädje och jobba hårt i varje träning och tävlingsmoment.

Du kommer senast från Vänersborgs HC & har mött vårat A-lag tidigare. Hur skulle du beskriva att det är att spela mot Kungälv Hockey?

- Det har alltid varit tufft att möta Kungälv. Det har varit ett skridskostarkt lag som spelar tufft och som gillar att sätta hård press på backarna. Man får sällan någon tid att tänka för då har det smällt! Det hoppas jag vi kommer fortsätta med under nästa säsong!

Nu väntar en försäsong & förberedelser innan laget har nya tag under hösten. Hur kommer du att komma så väl förberedd som möjligt?

- Jag kommer köra fys på egen hand efter ett fysprogram jag fått fram tills det att säsongen startar. Sedan kommer det att bli en del isträning också i sommar hemma på Gotland, allt för att komma så väl förberedd som jag kan! Men jag kommer även att vara med och köra något fyspass här i Kungälv då jag hinner, vilket jag ser framemot!

Till sist, om du får vara expert & tippa. Hur kommer det gå för laget under säsongen 23/24?

- Jättesvårt att tippa, haha! Men min förhoppning är att vi ska vara med och kriga om en plats till alltvåan och därefter får vi se vart det tar vägen. Men alltvåan tycker jag är en rimlig målsättning att börja med!

Hoppas vi ses i hallen i vinter! #44

Som sagt, varmt välkommen till oss Felix! Nu kör vi!

Md img 4184
Info och anmälan v.31
Md img 4184
Info och anmälan v.32
Md namnlo s design
Kungälv Hockeys Guldsponsorer 23-24
Md kiksilver
Kungälv Hockeys Silversponsorer 23-24
Md bronskik
Kungälv Hockeys Bronssponsorer 23-24
Md yohrs test  2
Yohrs (Klickbar)
Md 095fd5c4 62e5 43ae b82a 4dba5e346a05
Md idrottensbingo se 2
Md hemmaplansmodellen liggande
Md 100
Tusenklubben (Klickbar)
Md gr sroten banner
Stötta Kungälv Hockey genom Gräsroten. (Klickbar)
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub