Sofia ny assisterande för A-pojkarna

Publicerad 2019-08-02 14:34
Img 2559 2

Mitt namn är Sofia Gidsäter Niklasson och jag är 20 år gammal. Jag är väldigt glad och förväntansfull inför mitt kommande uppdrag och den här chansen jag har fått från Kungälvs IK. Jag har själv representerat Kungälv som spelare mellan åren 2010-2014, senare har jag representerat lag som AIK och Djurgården där jag har varit med och tagit SM-guld. I dagsläget representerar jag Göterborgs HC som spelare.

Jag hoppas att kunna bidra med min erfarenhet från spel på elitnivå, där jag har lärt mig att balansera kost, sömn, studier och hockey på ett sätt som fungerar för att få ut det maximala av ens prestationer. Jag önskar också att kunna bidra med mycket positiv energi som får killarna att utvecklas både som spelare, men framförallt individer.

Jag tror starkt på jämställdhet och allas lika värde. Mitt mål är att kunna bidra med en miljö där spelaren känner sig respekterad och trygg att vara sig själv, samt känner sig motiverad och glad över att få komma till ishallen.


Mikael Gabrielsson, ansvarig tränare A-pojk och utvecklingsansvarig i Kungälv Hockey.

- Vi i Kungälv Hockey är väldigt glada och stolta över att ha fått knutit till oss Sofia till vår verksamhet. Hennes rutin från att ha spelat på allra högsta nivån och hennes värderingar och hockeykunnande är en perfekt matchning för vår förening. Vi hälsar Sofia varmt välkommen "Tillbaka" till Kungälv Hockey!

Ansvarig för sidan: Daniel Eliasson
Md webp.net gifmaker
Md elfens fastigheter logo
Din lokala hyresvärd!
Md colored tejpservice
Din sporttejps leverantör!
Md ytterbygg payoff farg ny rgb
Hyr ut anpassade lokaler
Md frend
Md tempo
Md sponsorhuset logga
Md kcgk logo rgb 300dpi
Md hemmaplansmodellen liggande
Md idrottens bingo logo
Md 100
Tusenklubben
Md images logos 2011 ccm logos individual logos 2011 ccm logo white on red
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub