Sofia ny assisterande för A-pojkarna

Publicerad 2019-08-02 14:34
Img 2559 2

Mitt namn är Sofia Gidsäter Niklasson och jag är 20 år gammal. Jag är väldigt glad och förväntansfull inför mitt kommande uppdrag och den här chansen jag har fått från Kungälvs IK. Jag har själv representerat Kungälv som spelare mellan åren 2010-2014, senare har jag representerat lag som AIK och Djurgården där jag har varit med och tagit SM-guld. I dagsläget representerar jag Göterborgs HC som spelare.

Jag hoppas att kunna bidra med min erfarenhet från spel på elitnivå, där jag har lärt mig att balansera kost, sömn, studier och hockey på ett sätt som fungerar för att få ut det maximala av ens prestationer. Jag önskar också att kunna bidra med mycket positiv energi som får killarna att utvecklas både som spelare, men framförallt individer.

Jag tror starkt på jämställdhet och allas lika värde. Mitt mål är att kunna bidra med en miljö där spelaren känner sig respekterad och trygg att vara sig själv, samt känner sig motiverad och glad över att få komma till ishallen.


Mikael Gabrielsson, ansvarig tränare A-pojk och utvecklingsansvarig i Kungälv Hockey.

- Vi i Kungälv Hockey är väldigt glada och stolta över att ha fått knutit till oss Sofia till vår verksamhet. Hennes rutin från att ha spelat på allra högsta nivån och hennes värderingar och hockeykunnande är en perfekt matchning för vår förening. Vi hälsar Sofia varmt välkommen "Tillbaka" till Kungälv Hockey!

Ansvarig för sidan: Daniel Eliasson
Md namnlo s design
Kungälv Hockeys Guldsponsorer 23-24
Md kiksilver
Kungälv Hockeys Silversponsorer 23-24
Md bronskik
Kungälv Hockeys Bronssponsorer 23-24
Md yohrs test  2
Yohrs (Klickbar)
Md 095fd5c4 62e5 43ae b82a 4dba5e346a05
Md idrottensbingo se 2
Md hemmaplansmodellen liggande
Md 100
Tusenklubben (Klickbar)
Md gr sroten banner
Stötta Kungälv Hockey genom Gräsroten. (Klickbar)
Md img 2628
Information och anmälan till Påsklovscampen. Klicka på bilden.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub