Sportchefen har ordet

Publicerad 2020-04-21 10:55
Henrik

Informationsbrev Kungälv hockey

Hej alla hockeyvänner,

Vi och hela samhället går en viktig och oerhörd tuff match just nu. Normalt sett under denna tid på året är ju då seriesegraren ska utses, hockeyallsvenskans lag få chansen att mäta sina krafter i kvalspel och en SHL vinnare ska koras med många häftiga och spännande matcher på läktaren och i tv soffan för oss i publiken. Istället kretsar det mesta i vår vardag om Covid 19, korttidspermitteringar, ekonomi men även hjärtliga samarbeten i form av hjälpsamhet och förståelse för våra medmänniskor. En match vi ska och kommer att vinna. En match som vi vinner tillsammans.

Kungälv hockey följer med noggrannhet folkhälsomyndighetens och RF:s rekommendationer vad det gäller träning och fysisk aktivitet.

Fysisk aktivitet är bra för folkhälsan, idrott och träning ska därför fortsätta säger folkhälsomyndigheten. Träningar, matcher eller lokala cuper behöver inte ställas in med anledning av epidemin, och gym, simhallar och idrottshallar kan hålla öppet. Däremot kan aktiviteterna behöva anpassas för att minimera riskerna för smittspridning.

- Begränsa antalet deltagare i aktiviteterna 50st

- Se till att det finns tydlig skyltning av råden om att stanna hemma vid sjukdom och att ha god handhygien.

- Städa oftare toaletter och ytor som många tar i.

(Källa: Folkhälsomyndigheten)

Vad har vi på gång i föreningen?

- Teknik på is:

Vi kommer att genomföra teknik på is om inga nya direktiv kommer ifrån folkhälsomyndigheten. Denna aktivitet glädjer mig att vi har fullbokade grupper men vi ber er om att byta om och duscha hemma. Vi kommer även att sprida ut våra deltagare i flera omklädningsrum vid ombyte för att följa rekommendationerna och minimera smittspridningen.

Omklädningsrum och förråd?

- Vi har tagit ett beslut att starta upp ett J18 utvecklingslag i vår verksamhet. Utvecklingslaget kommer att vara samma lag som J18 1, alltså en träningsgrupp. Det kommer inte påverka träningstiderna för övriga lag. Träningsgruppen kommer att bestå av ca 38 spelare. För att få plats med samtliga spelare behöver vi ändra ordningen i våra förråd. Nuvarande A och B förråd flyttas till nuvarande J18 förråd. Således kommer A och B pojkar att ha sitt material i gamla J18 förrådet. Det kommer finnas plats för ca 94 backar.

Istider Lödöse:

-Med en växande verksamhet vill vi utveckla ett samarbete med Lödöse för att få tillgång till mera istider till våra lag då J18 U har som avsikt att spela sina hemmamatcher i Oasen. Detta innebär att lagen någon gång under säsongen kommer att få träna i Lödöse. (mera info kommer).

Summercamp 2020:

- I år har vi nöjet att presentera ett samarbete tillsammans med Hockey PT. Häng med i våra sociala forum för mera information. Instagram (kungalvhockeycamps) Facebook och hemsidan.

-

Avslutningsvis känner jag att föreningen andas en optimism med en portion av förståelse och hjälpsamhet i dessa tider. Mina slutord blir FRAMÅT TILLSAMMANS så kommer vi att gå stärkta ur detta. Vid frågor och fundering kring verksamheten överlag och kommande säsong varmt välkommen att kontakta:

Sportchef Henrik Rehnberg henrik.rehnberg@outlook.com 0707-595908 Ordförande Johan Lindström johan@ejholding.se 0722-388576 Vice Ordförande Erik Ullsten erik@ullsten.com 0703-744956

Vid pennan:

Henrik Rehnberg / Sportchef

Ansvarig för sidan: Daniel Eliasson
Md webp.net gifmaker
Md elfens fastigheter logo
Din lokala hyresvärd!
Md colored tejpservice
Din sporttejps leverantör!
Md ytterbygg payoff farg ny rgb
Hyr ut anpassade lokaler
Md frend
Md tempo
Md sponsorhuset logga
Md kcgk logo rgb 300dpi
Md hemmaplansmodellen liggande
Md idrottens bingo logo
Md 100
Tusenklubben
Md images logos 2011 ccm logos individual logos 2011 ccm logo white on red
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub