Presentation J20

Publicerad 2021-04-04 21:08
Pontus Haraldsson, GM J20, om att ha signat Patrik och Emil:

Det känns otroligt bra! Det var ganska tydligt redan vid första samtalen med både Patrik och Emil att vi alla ville samma sak. Jag ville ha dom som tränare i J20 och bägge två ville verkligen ha uppdraget, dessutom tillsammans.

Både Patrik och Emil passar perfekt in i den profil jag vill ha med moderna tränare som vill att det ska vara roligt för spelarna att komma ner till hallen varje dag, samtidigt som det är fullt fokus på att utveckla varje spelare, tävla och vinna hockeymatcher.

Det är två killar som brinner för sporten och ledarskapet som kommer bidra med mycket engagemang, kunskap och glädje.
Tillsammans har dom erfarenhet från J18 Elit, J20 Elit, J20 Superelit, WSHL och seniorhockey i Div 1, 2 och 3, så erfarenhet och kunskap att dela med sig av finns det gott om!
Jag är supernöjd och ser väldigt ljust på vår framtida verksamhet!



Patrik Johansson, Huvudtränare:

Berätta lite om dig själv!

Hallå!

Mitt namn är Patrik Johansson och jag är 27 år gammal från Göteborg.

Jag jobbar som snickare på skanska.

När jag inte spenderar min tid i ishallen så brukar den spenderas på en utav göteborgs många padelhallar eller när våren/sommaren kommer så bor jag på golfbanan.

Min hockeykarriär började i Partille, sen från u16 och har jag varit runt i olika klubbar runt om i sverige, Mölndal, Växjö, Tingsryd, Hanhals, Kållered och avslutningsvis Kungälv där min spelarkarriär tog slut pga sviterna från hjärnskakningar.

Kort därefter började jag min tränarkarriär i Partilles Juniorer, där jag var i 2 säsongen innan jag anslöt mig till Kungälvs Apojkar.

Vad tänker du om din nya roll som huvudtränare i J20 i Kungälv hockey?

För det första så är det fantastiskt roligt att jag fått denna möjlighet, att få jobba med juniorer är något av det roligaste och mest lärorika man kan göra som tränare.

Att försöka få ihop en grupp som kommer till varje träning/match och tävlar om speltid.

Precis som spelarna så är jag här för att utvecklas, många utav spelarna är bra skolade sen innan och jag tror det viktigaste är att få ihop en grupp som trivs jäkligt bra ihop och som strävar efter samma mål.
Jag har som sagt varit tränare för juniorer innan och vet vad som kommer krävas utav varje individ för att nå dessa mål, och det är det jag vill få fram.

Och på den noten så tackar jag för mig och hoppas vi ses i Oasen när säsongen drar igång igen. Nu blickar vi framåt för säsongen 2021/2022.

PS. Anton Lycke är inte medel+ i padel.



Emil Bihorac, assisterande tränare:
Berätta lite om dig själv!

Emil Bihorac heter jag, är 28 år gammal och går in i mitt andra år som tränare. Född och uppvuxen i Göteborg men har i min karriär som spelare flyttat runt i stora delar av Sverige innan jag till slut valde att lägga ner "satsningen" 2016 och komma hem. Jag har erfarenhet av både elit- och hobbyverksamhet som spelare. 2020 valde jag att lägga skridskorna på den berömda hyllan och påbörja min nya karriär som tränare. På fritiden lägger jag mycket tid på min egen träning, umgås med familjen och kollar mycket hockey.

Som ledare är jag intensiv, noggrann och driven. Jag har ett stort tålamod och tillåter spelarna att utmana sig själva och inte vara rädda för att misslyckas. Jag gör allt för att ge spelarna alla verktyg de behöver mentalt, individuellt och taktiskt för att lyckas.

Vad tänker du om din nya roll som assisterande tränare i J20 i Kungälv hockey?

Min nya roll i J20 kommer bli spännande och väldigt rolig! Det känns kanon att göra minst ett år till i Kungälv och jag trivs bra i föreningen. När Pontus kontaktade mig angående uppdraget fanns det inget att tveka på. I första hand handlar det om att få alla spelarna i laget att trivas och känna förtroende för mig som ledare. Sedan kommer jag lägga mycket fokus på individuell utveckling, taktik och det mentala. Jag tror på den moderna ledarstilen och ser människan bakom visiret, inte bara en hockeyspelare.

Md namnlo s design
Kungälv Hockeys Guldsponsorer 23-24
Md kiksilver
Kungälv Hockeys Silversponsorer 23-24
Md bronskik
Kungälv Hockeys Bronssponsorer 23-24
Md yohrs test  2
Yohrs (Klickbar)
Md 095fd5c4 62e5 43ae b82a 4dba5e346a05
Md idrottensbingo se 2
Md hemmaplansmodellen liggande
Md 100
Tusenklubben (Klickbar)
Md gr sroten banner
Stötta Kungälv Hockey genom Gräsroten. (Klickbar)
Md img 2628
Information och anmälan till Påsklovscampen. Klicka på bilden.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub